bestofweboldal
Keres
Kezdőlap
Alkalmazott számítástechnika
Internet használat
Honlap tervezés, kezelés
Éttermi számítógépes programok
Statisztikák készítése
Beszámolok készítése
Üzleti levél készítése
Étlapok készítése
Menükártyák készítése
Szórólapok készítése
Terítés
Terítés technikája
Dekoráció
Szalvéta hajtogatás
Poharak
Ételkészítési tételek
1. Menü
Recept
Hozzávalók
Menükártya
Ültetőkártya
Terítés
Fényképgaléria
2. Menü
Recept
Hozzávalók
Menükártya
Ültetőkártya
Terítés
Fényképgaléria
3. Menü
Recept
Hozzávalók
Menükártya
Ültetőkártya
Terítés
Fényképgaléria
4. Menü
Recept
Hozzávalók
Menükártya
Ültetőkártya
Terítés
Fényképgaléria
5. Menü
Recept
Hozzávalók
Menükártya
Ültetőkártya
Terítés
fényképgaléria
6. Menü
Recept
Hozzávalók
Menükártya
Ültetőkártya
Terítés
Fényképgaléria
7. Menü
Recept
Hozzávalók
Menükártya
Ültetőkártya
Terítés
Fényképgaléria
8. Menü
Recept
Hozzávalók
Menükártya
Ültetőkártya
Terítés
Fényképgaléria
9. Menü
Recept
Hozzávalók
Menükártya
Ültetőkártya
Terítés
Fényképgaléria
10. Menü
Recept
Hozzávalók
Menükártya
Ültetőkártya
Terítés
Fényképgaléria
11. Menü
Recept
Hozzávalók
Menükártya
Ültetőkártya
Terítés
Fényképgaléria
12. Menü
Recept
Hozzávalók
Menükártya
Ültetőkártya
Terítés
Fényképgaléria
13. Menü
Recept
Hozzávalók
Menükártya
Ültetőkártya
Terítés
Fényképgaléria
Kezdőlap
>
Ételkészítési tételek
>
1. Menü
>
Hozzávalók
Svéd gombasaláta hozzávalói
1.
50 dkg gomba
1 dl napraforgó olaj
1 db vöröshagyma
20 dkg konzerv paradicsom
3 db babérlevél
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
2 teáskanál cukor
10 csepp citromlé
2.
300 g gomba - csiperke/sampion
1 fej hagyma - vörös
1 gerezd fokhagyma
200 g paradicsom
40 g sűrített paradicsom
0.5 db citrom (héja, és leve)
2 evőkanál olívaolaj
só
bors - fekete (őrölt)
oregánó (friss, vagy szárított)
bazsalikom (friss, vagy szárított)
2 db babérlevél (friss, vagy szárított)
kristálycukor
3.
30 dkg gomba (konzerv, ebben az esetben jobb mint a friss)
5 dkg vöröshagyma
6 dkg Vénusz olaj
4 dkg paradicsompüré
1 dl fehérbor
1 db babérlevél
1 reszelt citrom héja, kevés citromlé
1 kis csokor petrezselyem
2 gerezd fokhagyma
Kijevi jéremell burgonypürével, mandulás őszibarackkal
1.
4 nagy szelet csirkemell
15 dkg trappista sajt
10 dkg vaj
só
rölt szerecsendió (ízlés szerint)
2-3 szál petrezselyem
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
2.
5 jércemell
15 dkg liszt
30 dkg reszelt sajt
5 tojás
10 dkg vaj
40 dkg zsemlemorzsa
só
5 dl olaj
reszelt szerecsendió
Burgonyapüré:
1 kg burgonya
só
15 dkg margarin
3.5 dl tej
3.
1 kg jércemell
finomliszt a bundázáshoz
40 dkg reszelt sajt
2 db tojás
5 ek. vaj
1 tk. mustár
zsemlemorzsa a bundázáshoz
só
étolaj a sütéshez
2 csipet reszelt szerecsendió
a körethez:
1 kg burgonya
2 dl tej
2 ek. vaj
só
víz
2 db nagyobb sárgarépa
1 csomó petrezselyemzöld
A Webnode által fejlesztett oldal
Indítsd el saját weboldalad ingyen!
Kezdd itt