Honlap tervezés, kezelés

Top Furgon Kft.      
Vezér Elem       
General Manager      
Kecskemét, Pók u. 5/B     
6000


Subject: Menu offer         20.05.2015.


Registration No.:743/2015
Contact: Éva Kovács
Reference No.:157/2015

 

Dear Sir/Madam,


Thank you for your inquiry. I enclose our menu offer and wine list for 25.05.2015.

Hoping that our suggestions will meet your approval we remain at your disposal should you like to modify the dishes of the menus or need suggestions for the wines to accompany your meal.

We can submit to you the following offer ....Ft/person.  Tax is included.

Hoping this offer will be to your satisfaction, we look forward to your order.

Encl.: 1 menu, 1 wine list


Yours faithfully,

  Kovács Éva
       administrator
 

 

Hideg Előételek  Cold Starters/ Cold Entrées
Svéd gombasaláta főtt tojással  Swedish Mushroom Salad with Boild Eggs
Kaszinótojás francia salátával  Casino Royal with French Salad
     Stuffed Eggs in Casino Style with French Salad
Korhely saláta    Korhely Salad
Jércesaláta    Chicken Salad
Rákkoktél     Prawns Coctail
Libamájpástétom    Goose Liver Pie
Sertéskocsonya   Jellied Pork
Halsalátával töltött paradicsom Tomato Filled with Fish Salad and Asparagus Sticks
Serrano sonka balzsamecetes ruccola salátával
Serrano Ham with Ruccola Salad in Balsam Apple Vinegar
Bélszín carpacció olívás zöldséges vinagrettel 
Tournedos in olive and vegetable Vinaigrette
Mozzarella paradicsom koktél padlizsánkrémes pirítóssal 
Mozzarella-Tomato Coctail with Aubergine Toast
Kéksajt krémmel töltött füge Serrano sonkával
Serrano Ham with Stuffed Blue Cheese Fig

Levesek    Soup
Karfiolleves      Cauliflower Soup
Hideg görög gyümölcsleves   Cold Greek Fruit Soup
Burgonyakrém leves sajtos pirítóssal  Potato Creamsoup with Cheese Toast
Tárkonyos raguleves    Tarragon Chicken Soup
Alföldi gulyásleves    Goulash Soup in Alföld Style
Zellerkrémleves vajon pirított toast kenyérrel  Celery Creamsoup with Toast
Húsleves májgombóccal    Bouillon with Liver Gnocchi
Újházy tyúkhúsleves     Újházy Chicken Soup
Gyöngytyúkhúsleves fásgaluskával  Guinea Fowl Soup with Dumlings
Dupla erőleves fürjtojással   Double Consommé with Quails Egg
Szárnyas erőleves Fridattó módra   Fowl Consommé in Fridatto Style
Derített gulyásleves    Clear Goulash Soup

Meleg előételek  Hot Starters/ Hot Entrées
Töltött tojás csőben sütve  Stuffed Egg au Gratin
Hortobágyi húsos palacsinta   Stuffed Pancake Hortobágy Style
Ricottás - spenótos Ravioli  Spinach Ravioli with Ricotta
Lazac- nyelvhal tekercs fokhagymás parajjal, parmezános burgonya moussal
Rolled Salmon- Sole Fillets with Garlic – Spinach Parmezan Potato Mousse
Fogas – zöldborsó risotto  Pike – Perch with Peas Risotto
Spagetti „Carbonara”   Spagetthi Carbonara
Csőben sült kecskesajt   Goat Cheese au Gratin
Töltött paprika sósburgonyával Stuffed Paprika with Boiled Potatoes
Cukkínis csirkenyárs törtburgonyával és friss kevert salátával
Roasted Chicken Courgette – Spit with Mashed Potatoes and Fresh Mixed Salad
Rózsaszín kacsmell salátaágyon  Rosy Duckbreast on Saladbed
Rántott borjúláb tartármártással  Fried Calf’s Leg with Tartar Sauce
Vajas pástétom Bakonyi módra Bouché Bakony Style

Főételek    Main Courses / Main Dishes   
Gödöllői töltött jérce rizi – bizvel és párolt almával
Stuffed Spring Chicken Gödöllő Style with Peas Rice and Stewed Apples
Szűzérmék magyarosan  Meddallions of Fillet Mignon of Pork Hungarian Style
Lazacfilé roston angolos articsókával és mogyoróburgonyával
Grilled Salmon Fillet with English Archoke and Noisette Potatoes
Borjújava jóasszony módra  Veal Steak Bonne Femme
Őzgerinc borsmártással, mandulás burgonyakrokettel
Saddle of Venison in Pepper Sauce with Croquettes
Bélszín Colbert módra párizsi körettel 
Sirloin of Beef in Colbert Style with Parisian Garnish
Csirkemell roston sült zöldségekkel  Grilled Chicken breast with Fried Vegetables
Báránygerinc egészben sütve gombás rizzsel
Whole Saddle of Lamb with Rice and Mushrooms
Pisztráng egészben sütve mandulás kéregben 
Whole Trout Grilled in Almond Crust
Ropogós libacomb párolt lilakáposztával és törtburgonyával
Crips Goose Leg with Steamed Red Cabbage and Mashed Potatoes
Őzgerinc vajban párolt zöldségekkel, erdei gombaraguval
Saddle of Venison with Stewed Vegetables and Wild Mushrooms
Kijevi jércemell burgonyapürével és mandulás őszibarackkal
Chicken Breast Kijev Style with Mashed Potatoes and Almond Peach
Csíkostokány kagylótésztával  Hungarian Gaucho Pork Stew with Shall Pastry
Csirkemell párizsiasan fokhagymás pennével
Chicken Breast Parisian Style with Garlic Penne Pastry
Grillezett pulykamell finom zöldségekkel, petrezselymes burgonyával
Grilled Turkey Breast with Fine Vegetables and Parsley Potatoes
Vörösboros marhapörkölt vajas galuskával       Beef Stew in Red Wine with Butter – Gnocchi
Magyaros sertésszűzérmék karikaburgonyával
Medallions of Fillet Mignon of Pork Hugarian Style with Diskpotato
Fogasfilé Keszthelyi módra párolt rizzsel    Pike – Perch Keszthely Style with Steamed Rice
Bácskai rizseshús  Pork Stew with Rice Bácska Style
Csirkemell csíkok bacon masniban, burgonyakrokettel és sajtmártással
Chicken Breast Stripes in Bacon with Croquettes and Cheese Sauce
Burgundi szarvas comb burgonyapogácsával, áfonyalekvárral
Leg of Venison Burgundy Style with Potato Scones and Cranberry Jam
Haunch of Deer Burgundy Style with Potato Scones and Cranberry Jam
Sertésszelet Dubarry rizi – bizivel   Escalop of Pork Du Barry Style with Peas Rice

Desszertek     Desserts
Vargabéles     Cottage Cheese Patty
Gyümölcskoktél    Fruit Coctail
Fagylaltkehely   Icecream Cup
Tiroli vegyes rétes    Tyrolean Mixed Strudel
Dobos torta     Dobos Cake / Tart Dobos Style
Földieper tejszínhabbal   Strawberry with Cream
Gesztenye alagút    Chesnut Tunnel
Farsangi fánk barack ízzel   Carnival Doughnut with Apricot Jam
Eperparfé     Strawberry Parfait
Somlói Galuska   Somló Sponge Cake
Alma bundában   Apple in Jacket
Császármorzsa sárgabarack ízzel  Semolina Pudding with Apricot Jam
Máglyarakás     Apple Charlotte