Honlap tervezés, kezelés
Vezér Elem
General Manager
Kecskemét, Pók u. 5/B
6000
Subject: Menu offer 20.05.2015.
Registration No.:743/2015
Contact: Éva Kovács
Reference No.:157/2015
Dear Sir/Madam,
Thank you for your inquiry. I enclose our menu offer and wine list for 25.05.2015.
We can submit to you the following offer ....Ft/person. Tax is included.
Hoping this offer will be to your satisfaction, we look forward to your order.Encl.: 1 menu, 1 wine list
Yours faithfully,
Kovács Éva
administrator
Hideg Előételek Cold Starters/ Cold Entrées
Svéd gombasaláta főtt tojással Swedish Mushroom Salad with Boild Eggs
Kaszinótojás francia salátával Casino Royal with French Salad
Stuffed Eggs in Casino Style with French Salad
Korhely saláta Korhely Salad
Jércesaláta Chicken Salad
Rákkoktél Prawns Coctail
Libamájpástétom Goose Liver Pie
Sertéskocsonya Jellied Pork
Halsalátával töltött paradicsom Tomato Filled with Fish Salad and Asparagus Sticks
Serrano sonka balzsamecetes ruccola salátával
Serrano Ham with Ruccola Salad in Balsam Apple Vinegar
Bélszín carpacció olívás zöldséges vinagrettel
Tournedos in olive and vegetable Vinaigrette
Mozzarella paradicsom koktél padlizsánkrémes pirítóssal
Mozzarella-Tomato Coctail with Aubergine Toast
Kéksajt krémmel töltött füge Serrano sonkával
Serrano Ham with Stuffed Blue Cheese Fig
Levesek Soup
Karfiolleves Cauliflower Soup
Hideg görög gyümölcsleves Cold Greek Fruit Soup
Burgonyakrém leves sajtos pirítóssal Potato Creamsoup with Cheese Toast
Tárkonyos raguleves Tarragon Chicken Soup
Alföldi gulyásleves Goulash Soup in Alföld Style
Zellerkrémleves vajon pirított toast kenyérrel Celery Creamsoup with Toast
Húsleves májgombóccal Bouillon with Liver Gnocchi
Újházy tyúkhúsleves Újházy Chicken Soup
Gyöngytyúkhúsleves fásgaluskával Guinea Fowl Soup with Dumlings
Dupla erőleves fürjtojással Double Consommé with Quails Egg
Szárnyas erőleves Fridattó módra Fowl Consommé in Fridatto Style
Derített gulyásleves Clear Goulash Soup
Meleg előételek Hot Starters/ Hot Entrées
Töltött tojás csőben sütve Stuffed Egg au Gratin
Hortobágyi húsos palacsinta Stuffed Pancake Hortobágy Style
Ricottás - spenótos Ravioli Spinach Ravioli with Ricotta
Lazac- nyelvhal tekercs fokhagymás parajjal, parmezános burgonya moussal
Rolled Salmon- Sole Fillets with Garlic – Spinach Parmezan Potato Mousse
Fogas – zöldborsó risotto Pike – Perch with Peas Risotto
Spagetti „Carbonara” Spagetthi Carbonara
Csőben sült kecskesajt Goat Cheese au Gratin
Töltött paprika sósburgonyával Stuffed Paprika with Boiled Potatoes
Cukkínis csirkenyárs törtburgonyával és friss kevert salátával
Roasted Chicken Courgette – Spit with Mashed Potatoes and Fresh Mixed Salad
Rózsaszín kacsmell salátaágyon Rosy Duckbreast on Saladbed
Rántott borjúláb tartármártással Fried Calf’s Leg with Tartar Sauce
Vajas pástétom Bakonyi módra Bouché Bakony Style
Főételek Main Courses / Main Dishes
Gödöllői töltött jérce rizi – bizvel és párolt almával
Stuffed Spring Chicken Gödöllő Style with Peas Rice and Stewed Apples
Szűzérmék magyarosan Meddallions of Fillet Mignon of Pork Hungarian Style
Lazacfilé roston angolos articsókával és mogyoróburgonyával
Grilled Salmon Fillet with English Archoke and Noisette Potatoes
Borjújava jóasszony módra Veal Steak Bonne Femme
Őzgerinc borsmártással, mandulás burgonyakrokettel
Saddle of Venison in Pepper Sauce with Croquettes
Bélszín Colbert módra párizsi körettel
Sirloin of Beef in Colbert Style with Parisian Garnish
Csirkemell roston sült zöldségekkel Grilled Chicken breast with Fried Vegetables
Báránygerinc egészben sütve gombás rizzsel
Whole Saddle of Lamb with Rice and Mushrooms
Pisztráng egészben sütve mandulás kéregben
Whole Trout Grilled in Almond Crust
Ropogós libacomb párolt lilakáposztával és törtburgonyával
Crips Goose Leg with Steamed Red Cabbage and Mashed Potatoes
Őzgerinc vajban párolt zöldségekkel, erdei gombaraguval
Saddle of Venison with Stewed Vegetables and Wild Mushrooms
Kijevi jércemell burgonyapürével és mandulás őszibarackkal
Chicken Breast Kijev Style with Mashed Potatoes and Almond Peach
Csíkostokány kagylótésztával Hungarian Gaucho Pork Stew with Shall Pastry
Csirkemell párizsiasan fokhagymás pennével
Chicken Breast Parisian Style with Garlic Penne Pastry
Grillezett pulykamell finom zöldségekkel, petrezselymes burgonyával
Grilled Turkey Breast with Fine Vegetables and Parsley Potatoes
Vörösboros marhapörkölt vajas galuskával Beef Stew in Red Wine with Butter – Gnocchi
Magyaros sertésszűzérmék karikaburgonyával
Medallions of Fillet Mignon of Pork Hugarian Style with Diskpotato
Fogasfilé Keszthelyi módra párolt rizzsel Pike – Perch Keszthely Style with Steamed Rice
Bácskai rizseshús Pork Stew with Rice Bácska Style
Csirkemell csíkok bacon masniban, burgonyakrokettel és sajtmártással
Chicken Breast Stripes in Bacon with Croquettes and Cheese Sauce
Burgundi szarvas comb burgonyapogácsával, áfonyalekvárral
Leg of Venison Burgundy Style with Potato Scones and Cranberry Jam
Haunch of Deer Burgundy Style with Potato Scones and Cranberry Jam
Sertésszelet Dubarry rizi – bizivel Escalop of Pork Du Barry Style with Peas Rice
Desszertek Desserts
Vargabéles Cottage Cheese Patty
Gyümölcskoktél Fruit Coctail
Fagylaltkehely Icecream Cup
Tiroli vegyes rétes Tyrolean Mixed Strudel
Dobos torta Dobos Cake / Tart Dobos Style
Földieper tejszínhabbal Strawberry with Cream
Gesztenye alagút Chesnut Tunnel
Farsangi fánk barack ízzel Carnival Doughnut with Apricot Jam
Eperparfé Strawberry Parfait
Somlói Galuska Somló Sponge Cake
Alma bundában Apple in Jacket
Császármorzsa sárgabarack ízzel Semolina Pudding with Apricot Jam
Máglyarakás Apple Charlotte